vax

åh, det är morgon! jag är uppe med tuppy och stylar mitt svarta vild-hår. vill ha samma hår som bobby oduncchy *ler*

min studieteknik, vardagar: läser på bussen till föreläsningen, kommer hem, sätter mig framför facebook, tycker att svabba badkaret med tvål är roligare än att läsa böcker. röker en cigg för att “värma upp” inför läsningen. tar en dricka från kylen, tittar på drickan och funderar på dikter man kan skriva. dansar lite kanske, tittar på boken igen, börjar läsa en helt annan bok som “verkar skoj”. jag orkar inte med denna ineffektivitet!!!!!!

sak jag hatar: experimenterande med mat. tänk typ köttbullar, fetaost, gurka och ketchup i en macka. fick kväljningar alldeles nyss när jag borstade tänderna vid tanken på en sådan macka. uuurk. ska till skolan nu.

hoppas ni får en trevlig sugstund nu på morgonen!

One Response to “vax”

  1. 1 Anonymous
    November 23rd, 2009 at 21:44

    påminner mig om när jag var liten och skulle jag "göra eget lördagsgodis" genom att hälla brödsirap på äppelklyftor… hu.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80