work

tror jag måste börja jobba snart, vid sidan om studierna. men asså, jag ORKAR INTE typ restaurang. orkar orkar inte. vill sitta framför dator och mata in siffror. annars: tänker handels, men jag är inte service minded. skulle börja gråta om någon frågade mig var schampohyllan är eller jämförbart. jag skulle titta på människan och säga: “hår.. eller jag mena där borta – glömmer vifta på handen för att visa var – höger!! bredvid kassa, ormar eller jag mena… höööö *ej kontaktbar längre*”. hatar att vara mig! eller så deltar jag i experiment! ba hey doctorpeople wanna stoppa nålar i mig eller *bosnababe med attitydproblem* börja skrika under experimentet, höörru jävla nolla, tror du att du bara kan komma här och tjafsa va. ba springa iväg och sätta mig i ett hörn i rummet, småle och säga “ska göra en hemlighet här jag vettu…” *spårar*

nu ska jag plugga!!!!!! c’ya in hell

One Response to “work”

  1. 1 Felix Vincent
    November 20th, 2009 at 13:07

    Jag älskar din blogg! XD Den får mig att skratta som en tok varje gång jag läser något.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80