att leva på buss

klev på fullsatt buss. hela bussen luktade ostbricka, blev så arg att fönsterrutorna skakade. så sitter det en kille med fult gult “lockigt” hår framför mig. huvudet på människan hoppar med bussens rörelser, min tanke: det är HAN som luktar ostbricka. när jag kliver av ska även krullhuvet av. jag reser mig upp – killen knuffar till mig, varpå jag mumlar: se dig för.

vet ni hur stort det här är för mig. jag brukar aldrig säga liknande saker, blev alltså just en sur människa på buss!!!! oh no.

så. pinsamt häromdagen när jag ringde och beställde pizza!!!! efter jag lagt på skulle jag slentrianshowa inför min pv genom att härma pizzeriabetjänten. jag sade typ: “tio femton minoter”. det visade sig dock att man, på min nya telefon, avslutar samtal på ett helt annat sätt än jag är van vid. ondra om betjänten hörde!!!

annars:

– vill bli… full.

– ber för att jag aldrig kommer låta “hjärtat” (läs: magen) vara avgörande när det gäller ställningstaganden i politiska frågor.

– har fått en gullig nål i armen. jag har betalat 2400kr för en hälsokontroll således förväntar jag mig dåliga värden.

– har nedmonterat min största fördom om mig själv: att jag inte har någon integritet. integritet till priset av ensamhet har hittills varit min livsdevis.

– har önskat mig restylane i födelsedagspresent.

nu ska jag gå och suga i vanlig ordning. ses på blue vision bitches.

5 Responses to “att leva på buss”

 1. 1 Linnéa
  November 17th, 2009 at 17:10

  festa gubben? jag är din och du är min och vi är varandras hela helgen!

 2. 2 RRR
  November 17th, 2009 at 17:53

  ååååååh jaaaaaaaaaaaaaa!!! *sugen*

 3. 3 lisa
  November 17th, 2009 at 20:01

  Nu kan man se resultatet på hp på studera.nu!!!!

 4. 4 RRR
  November 17th, 2009 at 20:06

  såg det. tog sedan fram en snara

 5. 5 Anonymous
  November 19th, 2009 at 22:45

  Helt allvarligt, det här måste vara den först bloggen som på riktigt verkligen är värld att läsas. Sjukt bra! Så jävla rolig!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80