kul med taxi

mina värsta svarttaximinnen:

– när en chaufför försöker få mig intresserad av prostitution. tack men nej tack.

– när en chaufför efter att plockat upp mig klockan 06.00 på södermälarstrand tar min hand och börjar gnugga den i hans skrev varpå jag: öh okej. sedan när människan ska släppa av mig säger han: det blir 200 kr extra, pengar jag inte har. chauffören kör till en bankomat, jag tar ut pengarna varefter han kör ned i ett parkeringsgarage. jag ba tar upp mobilen och ringer 112. han börjar skrika och kör upp. väl hemma vid min gata igen börjar han onna varpå jag slänger pengarna på honom och försöker gå ut. han hindrar mig. allt slutar med att chauffören ejakulerar på min väska, tar mina 400kr och skäller ut mig för att inte “torkat upp hans sats”. dagen därpå…….. drömde jag detta? åker sedan dess taxi med stilett.

– när jag och pv blir avsläppta någonstans i nacka efter att betalat 450kr och dessutom gett chaufförerna goda cigg. vi var ca 5km från vår destination. VARFÖR LÄR MAN SIG ALDRIG!!!!

– en annan gång när chauffören kör till solna. jag ba ok, skulle till kungsholmen freak. får betala 200kr extra. DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ!!!

sensmoralen är: åk aldrig svarttaxi, om du måste, ta med yxa.

3 Responses to “kul med taxi”

 1. 1 Anonymous
  November 16th, 2009 at 20:31

  hamnade i en svarttaxi en gång när jag var riktigt jävla aspackad, chauffören började tafsa och jag fick honom att stanna en bit från där jag skulle av. han ville ha pengar och jag slängde vad jag trodde var en hundralapp på honom, men dagen efter hade jag pengarna kvar i plånboken så jag måste ha slängt något gammalt kvitto på honom! hehehe.

 2. 2 Anonymous
  November 19th, 2009 at 22:49

  hahahahahaha men HELT RÄTT!! dina inlägg är för övrigt helt sjuka i possitiv bemärkelse. sjukt bra! jag älskar den här bloggen. alla med humor måste läsa den.

 3. 3 Jacqueline
  November 21st, 2009 at 16:32

  haha men JÄVLAR.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80