hej!!!!!!!

har varit vaken i 24 timmar nu! såg en bankbetjänt i dag vars dubbelgångare jag inte får förvandlas till om ca 6 år. eller så pluggar jag någonting annat, vet ej. så skööönt dock att ba släppa hela “jag ska bli journalist!”-grejen. jag HATAR verkligen att “skriva”. sitter människor framför word och spottar ur sig formuleringar skrattandes eller vad. min ångest bara stegras i takt med att en text växer fram. det bottnar nog i berövandet av distansen. MÅSTE HA DISTANS. det är beundransvärt när människor vågar strunta i den, typ parerar självcensuren. en annan orsak till varför jag jobbar på pantbank om hundra år är att jag inte vill förknippas med smutsiga formuleringar om att brinna för orden och dylikt – det gör jag inte. jag brinner om nån tänder eld på mig, t ex killar med tändstickor, skogsbränder… i krig kanske vissa brinner. jo, man ska va go och gla hörni. ta hand om er och ta det lungt med sugandet

/Er Dronning

3 Responses to “hej!!!!!!!”

 1. 1 Anonymous
  November 13th, 2009 at 01:24

  Lugnt stavas det

 2. 2 RRR
  November 13th, 2009 at 06:09

  asså

 3. 3 Jules
  November 13th, 2009 at 17:39

  du måste iallafall fortsätta skriva för du skriver så jävla bra!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80