heysan

trängde mig omedvetet före en kille i busskön i dag. ni vet, när det blir två bussköer. en äkta, en falsk. hamnar ständigt i den falska och bryter därmed mot köns tysta regelverk. efter jag lobotomerad gått in i bussy före honom börjar han ryckdansa för att hinna fram till chauffören med sin remsa före mig. då tänker jag: klockan är kvart över döden och du vill göra det här nu.

överväger att starta krig mot fridhemsplans snabbmatsställen. i går fick jag kebab i en fralla. logisk följd: hamburgare i en bulle, korv i en säck vete.

3 Responses to “heysan”

 1. 1 loathing
  November 10th, 2009 at 16:28

  hamburgare i en bulle. haha. ja.. jimi hendrix i en påse med kattsand.

 2. 2 Team Ribs
  November 10th, 2009 at 18:03

  ibland är den där ryckdansen allt man har.

 3. 3 Emelie
  November 12th, 2009 at 12:29

  Jag älskar dig!!!! Vi startar krig tillsammans, mot ryckdansare och kebabfrallor. Jag bor på polhemsgatan! Nära och bra

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80