hej kåtisar

följer i samma spår som rebba och linnie m.fl!

har inte mina gamla dagböcker tillgängliga där göttat finns, här kommer dock lite blandat jag hittat på gamla hårddisken, skunk.nu m.m

vi börjar med lite trivialiteter:

WIDTH=”270″ HEIGHT=”340″ BORDER=”0″>
står det

du har glömt en “taggen”, du vet han i trekroner som hade långt hår och gillade pablo som kunde måla, och jaaa han kunde verkligen det, han var skitbra på att måla, jätteduktig, och kommer du ihåg när han målade av tage. det långa håret skissades efter några sekunders tvekan på det naturblekta pappret, i samma sekund drog han pennan mekaniskt och vips! En mun!

det här:

Vad skulle du helst göra, antingen döpa alla dina stringtroser till “dregen” och berätta för Anna W om din samling eller etablera dig i skolan som ‘freaket som bara pratar om att tona håret HELA TIDEN?’

tona håret. va skulle du helst göra. antingen slänga din mobil eller tona håret?

SLÄNGA MOBILEN!!!

ok, nu river jag ut hår. en gammal arbetsansökan:

Utbildningen gav mig en stark inblick i media och dess olika grenar. I framtiden planerar jag att arbeta/utbilda mig inom den mediala sektorn och tror därför att detta statistjobb skulle lämpa sig bra för mig. Det vore en intressant erfarenhet och merit.

mediala sektorn!!! jobba med reikkihealing eller vaddå. freak!

den här då

1113547 Tidningsutdelare

Hej! Jag kontaktar er med anledning av det utannonserade jobbet på arbetsförmedlingens platsbank som tidningsutdelare. Jag har ingen tidigare erfarenhet av jobbet men är en positiv morgonmänniska full av energi.

*noll ambition*

ett skolarbete från 8an:

FÖRORD

Jag har inte direkt höga förhoppningar på mig själv inom det här arbetsområdet, även fast jag är en sådan människa som är otroligt intresserad i rymden (I RYMDEN kan man ju… vara intresserad? cp) och dess planeter.

Det jag hade tänkt fokusera på i det här arbetet är själva planeterna i vårat solsystem, utom jorden då förstås eftersom det är en sådan ”självklar” planet enligt mig.

Det jag just nu ser som ett stort problem är att få fram all fakta, jag vill att mitt arbete ska vara ett lite mer personligt arbete (URSÄKTA!!!?), därför ska jag försöka få fram all fakta själv och inte ta hjälp utav fysikens papper.

HAHA. tänker inte fokusera på “jorden”, det gör alla andra cp-idioter. typ… vanliga töntar. jag är speciell!
det här är roligt av anledningen att den aspekten av min personlighet inte förändrats nämnvärt. gud, narcissistiska försvar galore.

från en skrivuppgift om tv-programmet “baren”:

Den (dokusåpan, reds anm.) verkar stå för att om man är falsk klarar man sig alltid.

sparat från internet i dokumentet IKVALL.doc:

Bind någon från att mentalt eller känslomässigt skada dig.

~ ett varningens ord: tillämpa aldrig dylik magi om du ej behärskar den. Överväg alltid eventuella konsekvenser och risker när du binder någon med magiska band. Jag ställer mig inte ansvarig för utövarens misstag eller misslyckanden. ~

1. öppna cirkeln
2. åkalla elementen
3. tänd ett svart ljus
4. koncentrera dig på den person du vill binda, och placera något från denne (naglar, hår, etc.) i en tygdocka och sy igen den.
5. knyt ett svart band runt dockans huvud. Säg:

“Utan att någon görs illa, må så ske efter min vilja
Härmed binder jag dig… (namnet)
Dina ord kan inte skada mig
Dina tankar kan inte skada mig
Du kan inte skada mig.”

Fortsätt mässa detta tills du känner dess kraft flöda genom dig. Visualisera samtidigt hur personen hjälplöst inte kan baktala dig eller verbalt eller mentalt skada dig.
6. om du har ett sigill eller häxnamn, signera det på ett litet papper. Tillsätt en droppe blod över din signatur.
7. vikt ihop papperet, tänd eld på det och lägg det i ett eldsäkert kärl.
8. meditera över lågorna tills papperet brunnit upp.
9. jorda kraften.
10. öppna cirkeln, tacka elementen och kraften för dess beskydd och makt.
11. kasta bort dockan så långt som möjligt från dig inom de närmaste dagarna.

från en uppsats skriven i 8an

Nej! Jag kommer inte att gå ner, jag kommer inte sedan att erkänna för mig själv att jag har gått tillbaka samma repetitiva väg jag en gång färdats. Jag är inte feg, bara osäkerBara osäker inom mig själv…Vinden piskade till mig retfullt i ansiktet. Då tänkte jag direkt att jag vågar.

Jag vågar…

*vill skrika av skam*

ska leta efter mer…

6 Responses to “hej kåtisar”

 1. 1 New kicks
  November 3rd, 2009 at 19:07

  Men å! Jag hade velat vara kömpis med dig!

 2. 2 Mattias
  November 3rd, 2009 at 20:02

  Idel godbitar.

 3. 3 valerie
  November 3rd, 2009 at 22:40

  åh, uppsatsen från åttan är det roligaste jag läst på länge!!! älskar hur man försökte va **smart o pretto** i högstadiet

 4. 4 J
  November 4th, 2009 at 09:30

  HAHAHA vilken liten sötnos du var! man vill bara krama det lilla freaket

 5. 5 Anonymous
  November 5th, 2009 at 14:59

  om jag inte var gay, hade jag velat ligga med dig.

 6. 6 shotgun
  November 11th, 2009 at 14:35

  blivande google-klassiker till allmän beskådan!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80