löv

har en underlig relation till träd. äpplen ramlar ner där jag går, löv förmultnar under mina steg och fåglar… sitter bara i träden och är äckliga. i dag vid busshållplatsen gäspade jag ljudligt. när munnen är som störst flyger ett löv in! det stannar sedan kvar i munnen EN SEKUND innan jag spottar ut det. blev liksom chockad!!! jag tittar mig omkring och ser hur alla glor på mig, förskräckta.

då kan man göra följande

1. förläget möta blickarna och skratta

2. springa iväg

jag gjorde det senare.

4 Responses to “löv”

 1. 1 wingers
  November 2nd, 2009 at 16:59

  HAHA, det har hänt mig med! ^^ Fast jag stod kvar :P

 2. 2 Anonymous
  November 3rd, 2009 at 10:55

  fast ÄRLIGT!!!! vilket jäkla TRAUMA. känner med dig<3

 3. 3 Anonymous
  November 3rd, 2009 at 21:58

  HAHAHA DET HÄR ÄR DET ROLIGASTE P LÄNGE *SKÅL*

 4. 4 Anonymous
  November 4th, 2009 at 19:24

  HAHA½!!!!!!!!!!! skrattade som fan när jag läste

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80