gammalt utkast

alltid när det är öppet hus, eller motsvarande, på gymnasiet eller högskolan är det alltid killar med pottfirllor där som går omkring med dålig hållning.

One Response to “gammalt utkast”

  1. 1 loathing
    October 28th, 2009 at 13:50

    härligt. jag brukar ha öppet hus hemma hos mej. ibland har jag bara städat så att det är fint och så får folk som vågar komma hit (sätter upp lappar ute om "öppet hus hemma hos mej, kom och hälsa på") komma och kanske ta en fika och kanske spela lite tevespel.ibland saltar jag lite extra och sätter upp mina målade tavlor (jag kan inte måla) lite varstans i lägenheten så blir det som en konstutställning samtidigt..

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80