voyage voyage

sitter med en crazy partytenta om globalisering. är för integration av världens marknader. jag menar protektionism är bara ineffektivt om det inte är motiverat av sammanhanget. å andra sidan är EU rätt inåtvänt, orkar inte. älskar marknaden, så länge det finns en stark stat som tar vid där marknaden brister. tror många föreställer sig marknadens triumf på bekostnad av statens död. stödjer inte ens planekonomi i teorin, om man nu pratar binära oppositioner. tror dock inte på att individen alltid vet bäst… typ att folk “får va dom vill ha”. såklart efterfrågan skapas. är rädd för avpolitisering och kulturell urholkning. tur att jag inte behöver skriva om “kulturen” på tenty!

var på stadsmissionen i dag och shoppade loss! seriöst, musiken som spelades där inne!!!! det var musik från 60-talet. såg framför mig söta vippkjolar och dans med stilig kavaljer. haha inte!!! sämsta skit jag någonsin hört. lät som en massa nasala ungar skojade med varandra. tänker på svartvita filmer från 60-talet när folk dansar med varandra, RYCKER I VARANDRA och skrattar.

hat: när folk sitter innerst på busssätet och “lyfter sin påse/väska” när de ska kliva av istället för att säga “ursäkta”. nästa gång ska jag säga “vill du av eller vill du bara visa väskan” HAHAHAHAHAHA

One Response to “voyage voyage”

  1. 1 aggebe
    October 27th, 2009 at 10:58

    Älskar din blogg!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80