slickatr

hey alla vild-änglar. sitter ni bekvämt i stolen. då vill jag att ni tar en hand och låter den leta sig ned längs kroppen, känn hur vibrationerna fortplantar sig… närå. *försöker hypnotisera er till att pulla*

åååååååååh. jag bloggar så lite eftersom jag day and night sitter med en “tenty” (som jag döpt dokumentet till). fatta hur mycket “tenty” nere i aktivitetsfältet retar mig just nu. alltid när någon ba “postmodernismens struktur i strukturfunktionalismens strukturella” tänker jag: tyst! visa en graf istället. störigt i akademiska sammanhang är när människor ba “man kan inte uttrycka sig om rövar eftersom rövar är ett begrepp som är avhängigt dess historiska och sociokulturella kontext *lätt gnällig ton*”. man ba. die relativist die!!!!!!!! ok, då slutar vi uttrycka oss om någonting. sitter här och ritar eller nåt.

ok, vill bli full nu. hörde partyljud nerifrån gatan. det här vädret går hand i hand med kommunalpolitiker sittandes på slitna trästolar med röd, lite funky, dyna. ser framför mig små, störiga dockhusmuggar bredvid en gigantisk kaffetermos.

har insett talanger är fullständigt onödiga att vidareutveckla. om inte annat kan man göra det på fritiden! *söker teknisk fysik 300p*

2 Responses to “slickatr”

  1. 1 New kicks
    October 22nd, 2009 at 18:17

    Haha! Känner smärtsamt väl igen rövkommenteraren.

  2. 2 loathing
    October 22nd, 2009 at 18:33

    men om en kille läser då? du kanske bara kan hypnotisera tjejer? ah, det skulle vara en cool grej att kunnat..en kul talang att vidareutveckla :)pöfff jag vill börja plugga nånting

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80