åååååh

får ångest när människor: “hej, jag är 22 och har juristexamen”. om jag har tur kommer jag vara färdigutbildad när jag är 28. tänk om jag skulle skita i allt och plugga programmet: “media, globalisering och engelska” på södertörn. guuuu, tänk skrivuppgifterna: hej! analysera medias roll i globaliseringen, anför teorier om sägner, engelska och gör en discursanalys eller nått.

avskyr att gå in på en morgonkall toalett för att skita så det svider för att sedan tvåla in händerna i rummets alla riktningar. spruta lite vera wang, ta kaffemuggen som står på handfatet och gå ut för att möta 8 stirrande, sinnesslöa 19-åringar. man ba “hej, här kommer jag! hade visst med mig dryck på toaletten”. varför begår jag samma misstag om och om igen, ta kaffet efter toalettbesöket nästa gång!

One Response to “åååååh”

  1. 1 annahita
    October 14th, 2009 at 17:31

    haha, jamen fyfan. jag blir helt knäckt av att tänka på alla mina vänner som snart har sitt på det torra. jag har inte ens valt vad jag ska bli när jag "blir stor". jag orkar inte. vill bara vara grottmänska.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80