wt fun

minns när jag som barn var uppspelt över viasats utbud och spelade in varenda film som visades på tv1000, cinema, tex mex (eller va fan kanalen hette). till slut hade jag en massa obskyra b-filmer jag aldrig tittade på. satt och sorterade kassettryggarna i bokstavsordning med drömmen om ett fulländat bibliotek. det enda jag gjorde var att leka. vuxenlekar är värst! i går när jag gjorde hamburgare låtsades jag för en kort stund att jag jobbade på sibylla. eller “bemy guest” som jag trodde hamburgargrillen hette fram till 14 års ålder då det gick upp för mig att det inte fanns någon konceptuell “bemy” som skulle representera sibyllas kundkrets. tror det var då jag ba “nä, nu flyttar jag!!!!!!!”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80