haha

sitter och bloggar på toan. min pv åkte alldeles nyss till italien (25 grader, sol) medan jag sitter och festar med en betygsgrundande inlämning. gud, vill vara full och se solen gå upp över flygfältet. bada i hotellpoolen och dricka drinkar.

asså, hur kan man hävda sin heterosexualitet när man haft sida på qx!!!! apropå vissa idoldeltagare. så fegt.

förstår dock anledningen till att ca hela hollywood gifter sig, skaffar barn what-the-fucking ever som täckmantel. går ju inte att sälja homosexualitet. det skulle ju förutsätta en värld där talang uppskattades. hatar “fans”.

är väldigt socialliberal för tillfället. undra hur det kommer se ut om två veckor. haha.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80