me time

har sökt en massa enstaka kurser till våren! psykologi, sociologi, stadsvetenskap blabla. värt tidsfördriv i takt med att träden blir grönare. gå omkring och prata för mig själv iförd morgonrock. till hösten måste jag ha bestämt mig för ett program som passar Mig. HAHA, älska säljarversaliseringar. Det viktiga är att utbildningen är anpassad efter Dina förutsättningar och Dina behov. Om Du har några önskemål.. gud, hänger mig nu.

var iaf till min psykolog i dag, har snart gått dit ett år. firar femårsjubileum inom psykiatrin *suger av*. hade en ros i håre och en hink espresso i handen. i väntrummet satt en långhårig gubbe och lyssnade på vindspel i sin cdspelare, med oslutna hörlurar. det tog jag som ett tecken på mitt psykiska välbefinnande. å andra sidan, minns när jag var helt övertygad om att “någon” sänt ut min pv för att spionera på mig. hej labilt psykfall. om jag får vara personlig har mycket av min problematik att göra med relativa “sanningar”. jag vill att alla mina påståenden rörande mig själv ska vara definitiva. tänk om jag efter stor möda väljer en definitiv sanning som sedan motbevisas, hemska tanke! då har Jag gjort fel. och om Du känner att Du gjort fel kontakta vår Kundservice. närå, men jag utmärker mig sällan som ett dårhushjon. är bara självcentrerad och betalar för att vältra mig i mitt eget psyke. det är så roligt med mig! me time all the time.

jaha, nu var det en “fitness-guru” på teven. kommer nog aldrig arbeta som det. andra yrken jag inte alls har rätt förutsättningar för: dietist, securitasvakt, dansare, arkeolog. tänk frustrationen när man sitter med en dammvippa i 4 timmar och småplockar. kan inte med småplockande. det ska gå snabbt. jaha, här ligger ett ben. då drar vi upp det då. nån som har en spade eller… tänk dansare då. jaha, ska vi göra nåt skit här då med bena. vi gör det snabbt så det blir färdigt nån gång!!!!!

misstänker att min pv har blivit mördad. klockan är mitt i natta, han gick liksom och jobbade innan jag kom hem från skolan!! eller så är han otrogen. typ knullar nån liten 20 årig slyna med “pojk ruffsigt” hår. då skulle kniven inte stanna under kudden.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80