usch

haha, asså. minns det där medeltida tortyrredskapet jag hade i käften hela årskurs 6. det kallades “nattandställning”. hoppas för mänsklighetens skull det inte används i lika stor utsträckning i dag. tandläkaren monterade fästen på vardera sida av överkäken (hade näpet överbett – fult) och dessa fästen skavde ned insidan av kinderna till den grad att jag spottade ut bitar av mig själv i snön på väg hem från skolan. äta var uteslutet. allt sved. bandet som fäste skenan runt huvudet skulle dras åt varannan vecka. vid ett tillfälle spände — kan inte kalla människan för tandläkare — gycklaren bandet och ba “här pröva!” varefter jag sätter i skenan, hakar fast bandet i skenan och tar på mig tandställningen. varpå jag HÖR hur tänderna knakar vilket följs av en intensiv smärta. jag skriker. gycklaren: “nämen hehe de ska göra lite ont men de går över ;)” man ba: …. *sliter av den* skriker fortfarande. gycklaren ba “hehe ooooooooj, jag ser nu att de skulle visst inte va så hårt spänt….. förlå…” uppenbarligen för upptagen med att blogga/surfa på playahead/spela spel på funplanet. gud vad arg jag var när jag gick därifrån. nu kan ni anteckna det. min upplevelse av nattandställning, hur arg jag var.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80