livet

är arg i dag pga. bristande förmåga att förstå centrala begrepp inom ekonomin. är det bara jag som tycker “hur mycket dricker du”-reklamen är mysig. vill också stå på odenplan mitt i regnet under ett paraply och skratta med tjejer!

vet ni, om jag någon gång får barn kommer jag skruva sönder alla leksaker jag köper. barnet måste skruva samman leksakerna innan det får leka med dem. smart va! dessutom måste barnet spendera minst en timme vid pianot varje dag. allt för att förädla hjärnans resurser. orka uppfostra nåt kolli som i vuxen ålder “hatar matte” men älskar att rita samt “språk”. aldrig att barnet kommer få gå omkring och vifta med nån docka/bil. så sjukt kontraproduktivt för intelligensen att bara gå omkring och vifta med saker. minns 90-talets mina vänner-böcker som till 95% utgjordes av mina egna skriverier (hade typ 2 kompisar): “favoritämne: bild och rast!”, “drömyrke: strippa och spion”. ville vara dayna i filmatiseringen av pestens tid som åker till Las Vegas och spionerar!!

nu är hösten här. vi målar naglarna röda och bär kappa med skärp! hatar när man läser sådant i tidningar!!! sluta uppfostra. det finns ingen härlig gemenskap. gemenskap skapas. i dag efter 4h sömn gick jag hostandes med en god cigg ned till busshållplatsen. kände blodsmak i munnen och passade på att smygprutta innan jag klev på bussen. då tänkte jag: nu blir livet inte så mycket värre. sedan ser jag i vanlig ordning granits griffeltavla ute på gatan på vilken det står en massa lifestyle-ord, bland annat: “safta”. hörru gumman, ska vi ta den här vita behållaren och safta med den. vi häller saft i den och softar med saften. typ häller saften ur behållaren! så vidrigt.

gillar ej: när människor godtyckligt använder diskursbegreppet. det är ingen synonym till “att prata”.

/Surfittan med stor röv (har numera en stor röv *i alla fall gla över röva*)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80