stygg svart trosa

det jag avskyr med vininfluensan är febern. ENORMT hög. jag har inte haft feber sedan jag var ett fetto i mydress och nu kommer den med svettiga hallucinationer och frossa i följe. såg någon tönt sitta på toaletten i går medan jag badade, gestalten försvann sedan. haha älska “gestalten”, vet att det var en ande från andra sidan.

är livrädd för att någon gång råka se andar. kan föreställa mig någon kärring i nattlinne som svävar genom lägenheten och är spöke, varpå det är meningen att jag ska: “vad vill du berätta för mig” med lugnt, inbjudande tonfall. mer trolig reaktion: slänga ett ljus på den och skrika. byta bostad, lämna alla grejer!!! festa med tjejer!!

nu ska jag lägga på ett rep och plugga inför tentan. “lägga på ett rep”, hehe.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80