tv is flat

jag rodnade idag när jag handlade mat på ICA. suck. jag vill ha lite evolutionsbiologiskt input på varför man rodnar. just precis nu känner jag hur ugnen börjar lukta. min teori att man rodnar inför olika sorters parningsobjekt, men ja, eftersom jag vill para mig med män (då det blivit något fel) borde jag således INTE börja rodna en massa när jag ska handla utav en kassörska! så står jag där och… nä, jag känner mig som ett djur. alltid som ett djur när jag stryker omkring i utkanterna utav icabutiken, en uteliggare med avföring på fingrarna. och när han närmar sig kassörskan, då börjar djuret rodna!

jag satt alldeles nyss och blöggade med skandinaviskt ljus i ryggen. jag blev alldeles svettig! lite illamående. dagar som den här vill jag ha ett skeppsgolv. jag vill ha slängda, blåvitrandiga JPskjortor på golvet, öppna fönstret och befinna mig i en marina eller annan ljus och grumlig värld. jag måste bara lägga skeppsgolv i min första bostadsrätt. furugolv, vitpigmenterad, borstad FURU! rent och fräscht möta våren en morgon med foten mot golvet (uppvärmt av solen) ååhåh *tantgurgel* det här har gått för långt, snart drömmer jag våta drömmar om att hänga mig i ljusbruna läderskärp, snart röstar jag blått bara på grund utav färgen. det konstiga är att jag har tilltro till min förmåga, när det t ex gäller att lägga golv — det skulle jag liksom klara av att göra!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80