just det, har ju en blogg att underhålla oxo.. många järn i elden nu *går in på kontoret i klack skor med en syndig pott frisyr*. igår hade jag sån gå ut nykter känsla så jag gjorde det. har man väl bestämt sig så funkar det. tänkte jag skulle va obekväm och rädd men LOL senaste ggn jag va det: gymnasiet?? vrf tror man att man e dålig. sen ville jag ändå ha en öl så det blev 7, aja. sjukt när jag hade en vit period, till slut blir det “vardag” att gå ut nykter och man raggar på killar osv utan bödeln bakom sig. okej, men jag var på carmen med ett gäng lesbiska/bisexuel och sen gick vi på ub och rockade. så trött på min frisyr en rund pottfrisyr minus lugg, rocka i det typ. fattas grisfot och ett kålhuvud, pinnochio näsa och hosor. ligger däckad i lervällingen så kommer en adelsman med sitt hästekipage och “passar på” rape my fukk hole. en TUNG suck nu så att lågorna slocknar. jag älskar nordiska museets bibliotek och tänker sitta där i vinter och läsa. allt nära djurgården är “riktiga stockholm”. börjat äcklas av killar, vet inte varför. känns som dom har exem och fiser. haha minns ni innan puberteten när man tyckte killar va störiga och man va olyckligt kär i ca 108 tjejer. sen i högstadiet hände nåt och plötsligt.. eller nej, jag va fan olyckligt kär då oxo i 2 olika smala tjejer. låg parkettgolvet med såna dumma hörlurar (59kr) med metall band och lysnade på OMD – electricity, tänkte vi dansade på balen i blått tv ljus och “alla såg”. haha på lunchen när man sågs i cafeterian, utanför fönstren stora snöhögar och alice deejay sjöng do u thing yr better off alone på teven. heeeej älskling så kramades man. ni vet känslan när man blir lycklig av en kram och möts, nu gör man aldrig det för man behöver inte. haha anyfucking how.. när började killar då? i gymnasiet fortfarande kär i 2 blondiner. tror killar var ett parallellt spår, på pappas kontor va det en man jag tyckte om. han visade mig hur man tog ackord på klaviaturen och kom bakifrån, hans stora huvud nära mitt, slipsen, after shave.. fake daddy plz love me. sen i högstadiet kändes det bra när en kille satt bredvid mig och vi skojade, bråkade, kollade facit osv men ville ju inte “ta på hans snopp” HELGERÅN!!!! tror det var på festerna i högstadiet nåt hände. alla drack rödvin, va bisexuella och man lyssnade på placebo och nince inch nails. aldrig skämmigt att hångla med killar utan coolt, bara fjortisar va str8a och man va ju bättre än dom lol.. stackars alla som ba “känt mkt skam över min läggning”. alltid tyckt det är COOLT och EDGY att va bög lebb bisexuel pan whatever.. nu känns det dock inte edgy utan typ gå runt med tvättkorgar med 5 adopterade ungar o ba VI ÄR INTE PEDOFILER ELLER HAR HIV.. sen går hem o arrar nån child traffickin’ sex ring. var gömmer man en hemlighet man inte vill någon ska hitta? RAKT FRAMFÖR. tänker på dom i hollywood. jesus, såg den mega cringe filmen “love, simon” hahahaha asså saknar ord. typiskt folk att låtsas gilla den pga “viktigt tema” så e det bara sååååååååååå cringe. HATAR FAKE. okej men ikväll ska jag på galleri med min judiska väninna. älskar aktiviteter på söndagar :)))

Comments are closed.