hej

önskar att jag vore mer arg subba med smak för guld och schyssta roppar. då skulle jag raise some hell på universitetet, läs: gå omkring och vara störig. min dag skulle inledas med att gå till valfritt studentcafé, känns som att det finns alldeles för många på området, och vara sur där inne. peka på någon och säga “jaha, här sitter du och äter några äckliga blad, snyggt hår. not” sedan skulle jag låtsas städa inne på toaletterna och reta alla som går ut från båsen. säga: “mmm snygga ljud du gjorde där inne. idiot”. jag skulle dessutom lura rädda studenter, ba “psst vet ni att studentkåren håller till i ett häxhus. där får man ingenting. man får gå dit och titta men de har inga administrativa åtaganden. whatsoever”.

i dag stod ett glatt nyinflyttat gäng i spärrkön (såna man alltid ser tjoandes, fjantandes). egentligen den enda rimliga utvecklingen från att ha varit ett barn som vid eld å körv-sammanhang börjat lattja med korven, dvs att prata och springa omkring med korven samtidigt som den förtärs. hurusom, den här gruppen pratade två minuter om en kille som plankade. jag ba “…”. arg subba skulle däremot: “hej idioter. tycker ni om att pissa eller. ni ser ut att göra det”.

nu ska jag explodera.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80