someday

hej alla kåta rövar att tömma i! jag sitter och äter isglass mitt på morgonen. jag föreställer mig alltid glammiga scener i framtiden för att orka med vardagen, när jag väl regisserat dem (som nu), tittar ingen. sådan enorm tomhet när ingen tittar. hur snyggt borde inte glass framför datan vara, med rätt förutsättningar. hej mitt vanliga liv, mitt vanliga jag! rönna. jag borde byta namn till rönna.

haha, minns ett erotiskt vhs-omslag jag hittade hemma i bokhyllan -91. det var nakna duschtejer som slog varandra med järnrör. jag ba *måste kolla* OBS. ville vara dem, var inte nyfiken på hur deras puppor såg ut eller nåt. filmen bestod av olika trailers, tänk tv6 action. det var min barnfilm. har aldrig sett en poäng med ritade filmer.

tack sverige för social rörlighet. orka födas in i en socialgrupp med vhskasetter i bokhyllan(!).

nu ska jag lista cp-ord jag HATAR

“acumen” – va?
“surreptitiously” – det där ordet förtjänar inte att leva

vill aldrig mer läsa engelska böcker. känns som att många obemedlade göbbar i england dyrkar fantasier om brittiskt kolonialvälde, storgods och sådana där ord: surreptitiously. så sitter de lutade mot en tarvlig diskbänk, svarta matrester i munnen och onnar och har tände.. asså, nu blir jag lite väl uppeldad! jag tänker i skrivande stund på en irriterande engelskalärare. han ville verkligen suga av godsägaren. man ska HATA godsägaren och vilja döda honom, inte underordna sig, slicka nätt och försöka leka honom hemma på kammarn!!!

ok, vi vet alla att projicering är premissen för mitt hat.

boken jag läser just nu är för jobbig. minns en period då jag gillade “språk”.. har inte alla haft en språkperiod. har inte alla funderat på att börja simma.

nu ska jag ta en god cigg och sedan åka till skolan!!!!!!! gonna smoke a cigg, go to school, be cool.

intressant forumtråd från flashback: “Rinner det fittsafter från er tjejer på jobbet osv? “

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80