ny kunskap

vet ni vad jag lärt mig!!!! att sova på soffan. jag har aldrig i hela mitt liv kunnat sova soffan. vad är nästa steg, somna när människor pratar med mig? min pv brukar somna när jag pratar.

ok, ett” gumm-gäng” tvärsöver gatan har hyrt en trubadur som sjunger enormt falskt. varför hyr man en trubadur om man har spotify. så springer de omkring iförda nakknadraperier (långa gummor med dålig hållning) och ser ömsom sura, ömsom stressade ut. det kanske var en kass idé att hyra trubadur.

gud. när jag somnade i går hade jag varit vaken 28h. låg och försökte läsa en bok om frihandel, globalisering, killar etc. på engelska. var så mycket svåra ord!!! ord man “ungefär” vet vad de betyder, ord man lärt sig genom sammanhang i andra texter, ord man aldrig haft som glosor.

älskade glosor i skolan. fail på att va bråkkille.

sitter och övar på leenden i spegeln. jag har två stycken. ett där tänderna syns, ett där de inte syns. det förra är så enormt gayface. ska börja le med underkäken.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80