ååååååh

saknar jmk!!! jmk är som en mysig koja i jämförelse med “campus”. sådana enorma arealer!!! försökte röka goda cigg på rasten och blev tvungen att stoppa fimparna i en papperskorg (på jmk: fimpkruka). universitetet har allhuset, jmk har riche. kurslitteraturen består av 2 böcker första delkursen (på jmk: typ 7, samt kompendium)! asså, HAHAHAHA!!!! kommer bli alkoholiserad pga. obefintlig studiepress. man får ha BÖCKER på tenorna. det finns ungar överallt, tänk korta, oproportionella kroppar; klumpar med ben, “frisyrer”, bräkiga röster och mobilsnören, smycken. vad ÄR smycken, varför använder man det? men, jag kommer anpassa mig. det kommer bli bra. det positiva är att man kan sitta på en gräsmatta. I’m such a gräsmatta-girl! måste bara hitta människor 1. i min ålder 2. som inte är nyliberaler 3. som älskar tanning. vill vara “fräck” när jag ser präktiga idioter som ska vara så jävla ecologicakaffe, potatisplättar och munnen när den säger saker som: “uni”. ska wallraffa som sådan på onsdag: kårpub. tänker vara snygg, hoppas någon roppar min öl, DET vore den ultimata komplimangen.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80