nu ska jag hylla mina favorit polacker

blaszykowski..

rape my fucking hole asså.
såg hans nuna överallt på husen i Warszawa och har inte sett någonting annat sedan dess

tomasz lis

dröm daddies fukk, ca 500 år, håret e kvar.. stålblå ögon.. journalist med rättvisepatos, troende katolik., nä de blir för mkt.. bara att öppna truten och sikta på k..

*sätter på sex and the city låten*

“Beauty is a promise, a vision of happiness. It is not yet happiness; it has an element of sadness that comes from it being just an endowment” skrev finaste anna pogonowska

och

“Beauty always promises, but never gives anything.” skrev simone weil. ok hon va inte polack men dom gillar henne i polen..

tur jag inte riktigt gillar löften.. dom e till för att brytas, i synnerhet klassiska skönheter (män). dom ska brytas ned till fukkkk toiii. man vill ju “bli kåt när man ser dom” tänker jag.. jaha, vad tråkigt jag har. väntar på att klockan ska bli dricka en öl med isabelle. vill att hon också ska läsa genet boken.. det som verkligen är trist är att jag har en jätteirriterande vagel med cancer i så jag måste klä ut mig i spion kläder för att mörka det faktumet. hatar första dagen när man är bakfull. andra dagen är mildare

Comments are closed.