har börjat med universum nu. sjukt det funkar, t.ex. igår ville jag inte betala för alkohol så då gick jag ut och tänkte positivt om alla jag såg, typ gav en mental komplimang. sen satte jag mig på sidetrack o DIREKT cashade jag in, dvs kom 4-5 killar/daddy och svärmade, ville bjuda etc. så valde jag 2 utlännningar, en tysk amerikansk trust fund baby och en italian horse cock som fick ge mig vodka shots. asså den italian hc va verkligen fitt snygg, romersk profil, 0,000 hypertyreos look – nä det slog mig nu, han hade verkligen straight porr stjärna utseende :D men ja, det va ju shots så jag minns inte vad som hände sen :( skulle ha lyckats hålla spriten där och be om nummer etc. älskar ju milano pga ligger 2h från geneve så kan absolut tänka mig ett liv där. en vit gardin.. järnbalkong. jag stänger av alarmet i telefonen, han håller mig för hårt om midjan. kan se det, känna det

Comments are closed.