håller med

“Jag tycker att inte hundar ska vara kopplade för att vi människor vill det, det är bara för vi ska kontroll på dem. När det lever i skogen och är fira så som de finns i hunden. Så är det inte kopplade och är inte vana vid det, så varför koppla då?Det är ju som att ge barn hund-mat. Det blir lixom fel.Sen att det finns hund-rädda-människor ja synd att de inte kan söka hjälp. Jag är LIVRÄDD för ormar ja då menar jag LIVRÄDD jag hyperventlilerar när jag ser någon. Men jag undviker var de finns. Går jag i skogen gå jag och stampar i baken för att inte stöta på någon. Så alla Hund-Rädda ni får väl också “Anpassa” er lite så som jag får göra i skogen!?!”Så när hundarna firar i skogen så stampar iaf jag mig alltid i baken numera, har blåmärken över hela skinkorna”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80