jag va borta så länge i somras och lärde mig urskilja svenskar.. det finns en look. dom e välgödda i skinnyjeans, hårvax och “stöddiga”. nivå 2: dom har en skojaraura, svårt att beskriva. gladporrens ansikten? folk säger svenskar är tillbakadragna osv, NEJ, skandinaver kanske generellt, men svenskar är ett eget kapitel. jag tänker dom är extremt vackra, stöddiga skojare i grupper. ser ut som nån sex tape från 70 talet i ansiktet. aldrig varit i norge men kan tänka mig dom är mer introverta än svenskar, typ rusar hem från jobbet och sätter sig framför internet DIREKT med en bit deg i näven. jag läste på om det beteendet och det förankrades i att vi haft såna glesa byar m inåtvända gårdar och en sockenkyrka man smög till på söndagar och det va veckans mingel typ. aha, det kanske va skiftesreformerna som helt dödade town square andan. min dröm är att bo i en mindre, fast mer “levande stad” med torgkultur, nånstans där solen e röd. läser tjuven och kärleken nu och i den skriver genet “ibland vill man älska tills blodet flyter”. fick den i present. jag söker alltså en hallick som kan styra mig under flytande, röda mallorca solar, när hettan ilar upp från asfalten som en hägring. är det bara smoget som tar fram texturen i byggnader, statyer, människor? aldrig varit så vacker som i alperna, eller när jag speglade mig på tåget ned till montreux. kindben, ögon, hud=saffran och guld. Inget smog där dock, men ögonen ändrade ändå färg till mjölkggröna, tjejer sa “trop sexy”. Sen landar jag på Arlanda, alla jag möter e cyan i huden med bordell smink haha så jag speglar mig o vill dö? Ansiktet är gröt och lingonsylt, ser förtidspensionerad ut? Det ÄR nåt med ljuset, inte fattat det innan, men det “pastelliserar” allt och tjejer har ingen Day look. Mitt utseende kommer till sin rätt när det är smog lr alperna, senklassisk skulptur, ej protogermansk fiskarpojke, hatar arkaisk skulptur. Extremt ytlig tyvärr men har börjat med en meditation som ska döda mitt ego, på återseende

Comments are closed.