haha bor ju i gdynia nu, tricitys “värsta” om du frågar mig. 80 nyanser av grått och trasiga människor, lite större tjejer, pensionärer som undantagslöst väljer klä sig i “gamling kläder”, vitt, beige, grått, antagligen för att signalera dom är blinda. får deja vu hela tiden. jag åt lunch på starbucks och tog sen tåget till sopot eftersom jag trivs bättre här pga havet är annorlunda. killar fotograferar mig hela tiden med sina telefoner, aldrig tjejer. har hänt ca 5-7ggr, får ögonkontakt – sen tar dom en fullständigt odiskret bild? älskar iaf baren jag e på nu, mörk och låg volym. tror dock personalen pratar om mig? hatar att jag börjar förstå vissa ord. det sköna m utomlands är att ingen kan “passivt aggressivt” attackera en pga man är immun mot språket. tror det man kan göra är att straffa alla former av passiv aggressivitet med en jobbig situation.. typ “va det nåt?” sen inte “luras in i bråk” utan bara avfärda dom som sjuka i huvet och “annorlunda” hhahahaah. exempel: jag åker tunnelbana o ett par sätter sig mitt emot mig i samma fyra, tjejen säger: många som åker med väskan bredvid sig till sin kille. vill skrika JAG ÄR INGET FETTO VÄSKAN ÄR FORTFARANDE PÅ MITT SÄTE??????? men jag, likt en passivt aggressiv lydig docka höjer volymen.. ler vänligt och sjunker ned i hat

Comments are closed.