trapphuset luktar säd och salt rök. jag har efter lite letande hittat gdansks hipster bar (bögbar). den är röd, mörk och i går spelade dom radiohead i 3 timmar medan jag satt och tittade mig omkring efter vänner. killarna står ute i trädgården och röker med rövar. så bleka och vackra, orkar inte. det sjuka med polen e att man inte är “kåt” här, haha. i sverige går man o ba “undra hur det vore att trycka han i röven” när man ser nån babomba bonk* på kjell & company typ, men här blir mina fantasier uppluckrade som bomull och morfin. ibland när jag gör nåt explosivt, som när jag akutsprang till spårvagnen med en vän i wrc, hoppade på och av misstag råkade nudda hans bröst genom pikétröjan gick det som ett sus testosteron genom kroppen och jag började tänka i banorna: krig kanske inte är så dåligt, men sekunden senare stod det okulista på en skylt och allt var borta.

jag hade iaf en date där igår på red light med en kille som “skulle jobba i morgon”efter att ha träffat mig, givetvis. han var dock upplagd för att ses mer så ska träffa honom ikväll tror jag! orkar ej åka till sopot och gå på deras kinkkk klub, eventuellt gör jag det på lördag! vill leka jag är med i beverly hills och sen sova på stranden inlindad i en tunn kavaj, äta frukost på nåt sömnigt torg under ett parasoll. asså, i krakow va jag helt förfärad över kråkorna som skrek likt våldtagna häxor på morgnarna. jag ba “e det nån kärring som blir utsatt här i krokarna, ska jag ringa polisen?” men har nu insett polacker går runt med större kråkor i koppel och det är dom som “stönar argt” på morgonen? oh well. jag var i behov av ass workout pga. kände mig som en trist påse med 2 ben så jag klättrade upp till utsiktsplatsen, såg kranarna, stålet, teglet, molnen och ville begravas intill ett dollartecken i blommor som ayn rand. det kändes som den EXTREMT kända romantiska målningen jag alltid glömmer bort namnet på. caspar fredde david
nu måste jag skriva nya glosor i boken med musse och mimmi där dom är på semester. har lärt mig ordet för kolsyrat vatten och ordet för okolsyrat vatten.

*beteckning för germanska killar med brett bälte och stor stjärt

Comments are closed.