ytterligare en fantastisk dejt i går, not!!!! jag sitter på josef K och en kille från typ colombo med chad bod skriver till lilla mej, varvid jag ba: ok, söker inte sex så du vet. han ba: det är ok, jag väntar på att en kompis ska svara men kommer förbi på en öl så länge. jag ba.. “nu e det daxxxx”, köper en tequila shot, borstar tänderna på toaletten, fixar håret till en “liggande” michael myers frisyr, tar ett tuggummi och övar på att skratta manligt, röra mig manligt dvs blir några hysteriska utfall inne på den där lilla toan inför “andarna” innan jag går ut och sätter mig i väntan på 11-åringen. skoja. uuuh fick sverige flashbacks nu, andas.. du behöver inte ta en tårtbit.. andas, men så ser 11-åringen inte mig så jag får ställa mig och skrika HEEEEY på terassen och han ba: hej. vi hälsar, sätter oss ned ute, babblar på och det går superbra, ingen e typ “rädd”, men så svarar ju hans kompis o han ba “happ jag trodde jag skulle få sitta här en stund men nu måste jag dra”. jag ba: absolut visst va trevligt (tänker: bjud med mig då om ni ska festa??) och sen går han efter knappt 10 minuter av dejt. man ba.. svarar en jätteful 175cm britt med rått tänder som kallar sig utter och vill “bjuda in till trekant”?? här någonstans kallar jag det en kväll, som jag alltid sagt: röd och vit – det krävs lite flit, men jag är den sista som ger upp ;) nu ska jag till hala targowa (old world marknadshall) och försöka hitta en błaszczykowski tröja. vill ha den i sverige så “ingen fattar”

Comments are closed.