nä kommer inte betala 2000 för en timmes flygning till “arn”. så speciellt och vackert att det heter “arn” :( suck nu tog jag ett nattplan den 13:e september men checkar ut 10:e. spännade, min dröm är att jag står i hamnen med en karta så kommer en stormvind och rycker den ur mina händer och i bakgrunden kan man se hur en Läkare med bländvitt leende hoppar upp och fångar kartan o ba “zchsje bcuzj kjdzzl cbche”. klipp till att vi går i affärer och han handlar fina kläder åt mig, bjuder mig på middag, ger mig en no questions asked skiktröntgen av ländryggen och mediciner to go, sen är det torsdag och jag flyger till “arn” :( ensam och sviken för läkaren har hittat en boiii på nåt skepp i hamnen.. så kan turisterna som går förbi i nattmörkret höra dunk dunk från kabyssen så är det knull ljud :´(

Comments are closed.