sitter och planerar mitt framtida liv i polen. vill definitivt bo i wroclaw pga. tyckte bäst om den staden, snyggast killar, lärde känna flest där osv. det är enkelt för mig att göra det oxo pga inga band till nåt. bara att söka nån utbildning som e 100% på distans och sen ta csn o hitta lgh. vill bara det ska gå undan!!! vill va nere redan till hösten ( som e nu???). ok men universum löser det där åt mig medan jag äter frukost i sopot, jag tror spårvagnen går ända dit. haha förresten, jag va och klippte mig hos en daddy utan engelskakunskaper igår som “tvättade mitt hår” asså först stängde han dörren till salongen, ledde mig till “tvätt stolen” varvid jag ba: oh la la daddy time – sätter mig, han börjar duscha av skalpen och dra mig i håret, rycka mig i huvudet osv. sen ställer han sig bredvid mig för att tvätta från sidan och jag känner hans “crotch area” mot min arm vilande mot armstödet o ba: shit tänk om han börjar jucka, på radion spelar dom jennifer paige – crush och det känns verkligen rätt så jag lägger handen mot hans lem skoja, nej. han leder mig till stolen och tillbringar 1 timme med att styla fram en.. jag vet inte pottfrisyr från 70 talet, typ sparar hår så det hänger ned över öronen och pottlugg där fram? han ba machyna DYSKOTEKA, jag ba.. tack, hade visat min passbild som inspiration men.. sen går jag och äter på gdansks hipster bar i en havsnära skymning, det ser ut som skumma tintin miljöer överallt? chattar på grindr, alla e suspekta kalle anka-brottslingar i gdansk, typ att dom vill man ska köpa saker/sex, så jag ger upp och tar spårvagnen hem, tar av kepan, förbereder mig på det värsta men det är bara “michael myers” i spegeln. som nervös kille kan man bli rädd hos frisören men väl hemma när man får blöta ned och fixa privat “lägger sig oron”

Comments are closed.