hej alla kåta rövar att tömma i

allt är en röra. jag gick ut med en fysio-nånting i poznan och gick sedan in ensam på heaven and hell för han “skulle jobba i morgon” efter att ha sett mig i ca 2 sekunder. det är nåt dom hatar med mig, alla ska jobba i morgon eller skypea med sin mamma efter dom varit i samma rum som mig. suck, jaja. nya krafter nya tag. jag gick ut från toaletten på Hah och en kille stod där och ba “i want fuck fuck fuck” samtidigt som han pissa i pissoaren, eller ryckte i sin dingel dangel, vågade inte se. jag ba: !!! hej älskling.. hej då.. ilar iväg. kändes som han kunde gå till attack eller nåt, verkligen statist som fått för få repliker. typ som att simulationen inte har tillräckligt med processorkraft ibland. jag köpte iaf en long island, satte mig ned i rökrummet och försökte se “service vacker” ut. killarna gick förbi och slog till mig typ “yo” och sen sprang snabbt vidare, typ nån lek dom har här? är det tänkt att jag ska “jaga ikapp dom då”? haha sån spännande ny typ av bögar. det fanns verkligen såna helt ok killar, inga błaszczykowskis direkt men tillräckligt slaviska för att jag ska känna en “lycka”, tyvärr väldigt svårfångade men jag bryr mig inte. röd och vit – det krävs lite flit. sitter i alla fall nu i gdansk och väntar på att tvättmaskinen ska snurra klart. gdansk.. vilken sjörövar sylta.. som ett depraverat hammarby sjöstad med massa prostituerade o skandinaver, skrattar såå mkt.. som i bamse där typ dom onda festa?? kanske va kalle anka eller pellefant minns inte. i går satt jag på en gräs restaurang, deras tema var gräs (sånt på backen) så kommer en spanjor som suttit där innan indragande med sin väninna (dom e prostituerade) och börjar ragga på 3 riktigt packade finska gubbar genom att prata svenska? han ba “här komma gdansk eliten in!!”. han drar alltså en trött stackare med längre hår genom uteserveringen. stämningen e att hon verkligen inte orkar va queen till bögen längre och dom finska gubbarna som blivit “peppade” innan ba: “va intressant att du kommer från kuba” och hon ba (på spanska): jag är från spanien?? det är en måndag. jag ska göra kaffe och sen gå och klippa mig efter jag hängt tvätten. haha, den i poznan som sprang iväg och skulle jobba efter att sett mig va helt fascinerad av att vi hade tvättstugor i sverige, “varför har man inte det i lägenheten?”. visste inte vad jag skulle svara, det ingår väl sällan? jag hade ju sån liten toppmatad när jag bodde på fridhemsplan. fattar inte hur fitt skönt det är att inte behöva se grannar i trapphuset “hej hej” springa upp och ned “tänk om jag inte hinner tvätta klart”, “tänk om nån surkärring från kronblom serien attackerar mig” osv så jag rekommenderar alla som kan att bara köpa en sån för några tusen ist för nästa platt tv lr whatever

Comments are closed.