igår var jag på klub dragon där jag, efter att fått in en fot (eller flera i klackskor ;) hade tänkt göra ett performance där jag strippar till sex and the city låten. det bästa med att det inte finns gay barer här är att bögar här måste festa till rockmusik, alternative, emo, indie, för dom enda gayvänliga ställena i pozz drivs av någon med piercing som säkert har nån sex fetish och röker mm.. så nålar dom fast en diskret flagga någonstans, men absolut inte utanför och i går uppträdde en kille med gitarr i “hippyns bruna kläder” som skrek att han wanted love like a freight train och efter spelningen stod en tjej och ba “ööuh intressant fuck mää” typ, men han nekade henne helt, me style. jag drack 2 karaffer prosecco på kran och va desperat på grindr i ett sånt innergårdsdunkel och en ba “synd du inte vill ha fun”. jag vill aldrig ha fun och har skrivit det “no fun plz”, ändå är dom fullständigt: fun now? looking for fun?? nästa gång ska jag svara: is it fun getting pozzed up by a dom top chem daddy. no. it’s fucking awful. sen tänkte jag så här: släpp mig fri tentakler och rep! nu vill jag se nåt annat så jag gick på deras riktiga bögklubb men stämningen där va.. asså jag vet inte, sådär “skämmig” för när bögar ska leka tjej till typ lady gaga i närheten av “stripp stång”.. är dom likadana överallt i världen. dom förstår inte att strippa är en konst (som mitt performance till sex and the city låten) utan tror dom “kan det by default”. jag satt iaf och rökte och kolla på smala tjejer som for omkring som pilar med hår i lokalen. sen spelade DJn bling ring låten som bara e bra under “bryggan” en tjej sjunger åååjo ååjo what da ma dara kaka soou mo. skit dålig sen i “droppet” complete fucking mess..oh well, jag hade min catwalk scen till den iaf och en perfekt sån rip kirby daddy såg men han verkade va mer intresserad av mobilen än att dyrka mig, i vanlig ordning. nu ska jag lyssna på sex and the city låten

Comments are closed.