hemsk dag, går runt på universitetet o känner mig som ett ensamkommande flyktingbarn. försöker hitta en bok som inte finns och ser mig i olika fönster. folk typ spottar efter mig, eller det är upplevelsen. åker till solna bibblan för att plugga. det är dagis på uppgiften men är typ utbränd av ingenting att det tar 5 timmar att skriva en halv sida. anti depp och tusen minnesluckor har bränt ut det. sitter och stirrar, halvöppen mun. läser platon för “jag vill”, har givetvis ingenting med uppgiften att göra och någonstans beskrivs sokrates tror jag det var av ngn som “en platt darrocka som lever i havet” och jag läser platt darr Docka som lever i havet o ba mmm me af bonka donka Style, sen ba nä :( platon hatar allt med mig, ba “girig är den man som…” bara ÄR JAG helt enkelt, allt dåligt kan va mig då. vissa dagar är det bara lägg av richard, bara girighet och skräck, vänder mig om efter subban i underjorden. typ scrollar tillbaka i word, vem fan va det, minns inte. vinden ilar genom parkeringsgaraget till mall of scandinavia, bihålorna dunkar och jag går från bilen en tisdag, det är inte synd om mig. vad gör man ens när det absolut inte e synd om en? haha, slutar fega kanske. innan satt jag på handikapptoan i solna centrum och vågade inte skita eftersom det va handikappade ljud utanför, typ som att dom åkte runt i såna elbilar utanför, eller vad det nu är. sedan på burger king drog någon i toadörren som att det vore efterfest, så jag torkade upp någons piss på ringen och gick ut otillfredsställd som en orolig förälder. vid det här laget var jag extremt i behov av att göra nr 2 och väl på toalett nr 3, ett bås tog jag steget och ba ok, dax för vardagen, här kommer den- plopp. hur kan ett litet ord på fem bokstäver vara så svårt att lämna från sig, plopp. jag tog imovane nyss så det här kanske inte är helt 100 men det är det aldrig. undra vad jag ska lyssna på för sov låt, gillar såna 5 hours

Comments are closed.