Dockan har en atrapp som fungerar som strömbrytare, en fallos man drar uppåt – så börjar dockan prata “knulla, knulla mej” och ur ögonen blinkar röda ljus. plötsligt befinner sig richard i en bilkö en regnig kväll och ser bromsljusen på bilen framför, vindrutertorkarna går fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka. På radion spelas KoRns senaste låt “relax and let go” och till väster skymtar saturnus ovanför skogsbrynet. Vi skulle haft med vapen till skolan tänker Richard, vapen till skolan, vapen till jobbet. Det är så varmt och tryggt i bilen, fläkten susar tyst i bakgrunden och han tänker Richard Richard Richard. Det går inte att älska någon djupare än Richard. Han borde få saker. Lugna, trygga, dyra saker. Långsamt, långsamt rör sig trafiken framåt. Dom röda bromsljusen för honom djupare och djupare, till botten av en lugn och trygg plats, när han som liten tittade in i sin älskade dockas blinkande ögon. Han möter sin blick och förstår att Richard inte ska vara singel. Inte vara singel inte vara singel. Fram och tillbaka vaggas han till sömns av vindrutetorkarnas pulserande slag. Richard Richard Richard. Det går inte att älska någon djupare än Richard. Han borde få saker. Lugna, trygga, dyra saker

Comments are closed.