folk måse sluta m bdsm o sånt “riskbruk”, det e inte friskt att frossa. t.ex. kan man se överviktiga alltid ska missbruka sex också. blir rastlösa om dom inte kan kolla på iphone på bion etc. det är inte uppbyggligt att frossa i livet, slänga i sig skräpmat och springa på barer. när man väl inser det finns två vägar, den ena är alltid bibeln/aristoteles. jag blev t.ex. agad som barn när jag betedde mig illa och det har kultiverat mitt sinne och uppförande. jag blev å andra sidan lätt alkoholiserad så ska kanske inte klappa mig på bröstet och komma viftande med den nikomachiska etiken. vissa barn svarar bra på aga, andra sämre. beror på vilket genetisk make up dom har. är man av rätt andlig läggning kan man hitta intressanta saker att fästa blicken på, även om det är helt mörkt. jag tror inte på trauma och dylika modeller för satanism invirad i fårskinn

Comments are closed.