hahaha orkar inte igår firade jag min namnsdag så jag klädde upp mig i en grå kostym från hugo boss, under en svart skjorta från CK och en röd, matt slips jag fick av dan i födelsedagspresent. så orkar jag liksom inte ha värsta burkan över för alla mina överrockar luktar äckel rök så jag bara går ner till tuben och fryser lite men jag är ingen som bryr mig om väder etc, men så står jag och väntar på tuben, utmärker mig inte på nåt sätt så går en gubbe förbi och SPOTTAR åt mitt håll o ba “fy fan… tro inte du är nåt” hahahahahah det börjar bli som i handmaid’s tale när dom e ute och joggar o en tant ba “HORA!” för att dom har typ friskis och svettis kläder. ok, han va väl aningen alkad kanske men ändå. jag går inte runt och tror jag är exceptionell på något sätt men jag är inte så ful/otrevlig att jag förtjänar attityd från norges samlade matlag från 1926 ute på barer eller för den delen förtjänar vara singel i ca ett millennium. ok att no one deserves anything men can I live. ok men jag firade min namnsdag på lion med anton men nån hade smetat avföring på väggarna på toaletten så vi gick till restaurang wollmar i stället. sen rusade jag till snotty och uträttade bankärenden med jannes telefon och bråkade. orkar inte att jag saknar följande:

legitimation

bankkort

telefon

internetbankdosa

bankid

så jag kan inte göra nåt <3 HUR ska jag få ett nytt id utan id som varande ogift, singel, utan familj eller myndighetskontakt och mina mediciner håller på att ta slut, hämta ett svärd asså. kanske bara ska sluta med dom och “få känslor”. senaste gången jag hade avtändning på dom satt jag fitt bakis uppe i skogen och ba “vem har jag blivit”, så kollade jag på broarna i madison county och hela lgh blev fuktskadad. nu ska jag laga Richards Kyckling & Ris Gryta á la Carte Speciale. så här går det till, receptvarning:

jag marinerar kycklingfileerna (INTE EKO) i en påse som jag sitter på och riktigt rövar in marinaden, fitt mkt vitvinsvinäger, dijon, vitlök peppar, mosad chili och kryddo, alla har väl sin egna marinad?? sen grillar jag det i ugn. skär upp medan det Vita Riset står på den lite farliga plattan vi alla älskar och väntar på att bli sönderkokat, mitt ex kokade alltid ris så att det blev som hårt grus i käften, så jag tycker inte om det. bra ris ska vara som i skolmatsalen när tanterna tar bort det där locket och det ångar upp trolldimma i ansiktet, fukt masken speciale och sen SLICKA mat tanterna i städskrubben!!! ok men sen gör jag så här: jag blaskar ut en tärning höna buljong i en kaffekopp med kokande vatten. sen ner med följande i en Stor Wok panna: kyckling, 2 hackade lök, vitlök, peppar, buljongen och låter det puttra med matlagningsgrädde, creme fraiche eller turque yoghurt (beror på hur “syrligt och salt” man vill ha det) och sen till det bästa, då tar jag en HEL sån feta ost “block” och bara slänger ner och mosar sönder!!! sen är det nog klart, kanske ska va nåt mer, kanske strimlad RÖD paprika som simmat i grytan länge. tänk om man ville va duktiga eleven och gav fröken en paprika i stället för ett äpple, “nåt att ha till kvällens kyckling gryta kanske?” som slutligen serveras med det goda riset och en pappasallad med grönsakskrydda. det bästa är att ha en sån korg med hårdbrö på bordet och ha “hela middagen serverad”. åh längtar tills jag ska bjuda någon på det, kanske den grannen som “partade med Christina”, skoja

Comments are closed.