jag är besatt av Maj Fant för jag “ska bli henne” men har aldrig riktigt tänkt mer än så men så vaknade jag en dag och ba “fant” haha sjukt namn, varvid jag slår upp datorn och gör research och insåg att 1. jag vill inte bli henne för det stod socionom och rfsu på wikipedia och jag vill inte hjälpa bisexuela erkänna post colonial femme structur, whatever men namnet FANT är så bra och det kommer tydligen från George Fant som Maj var gift med, en extremt attraktiv, svensk skådis. sedan går det några dagar och jag bläddrar i min farmorsbrors nummer av “film nyheter” som är avklippt på mitten och på omslaget står det skrivet “hälften på sjön”. f.ö gulligt att dom ba klippte en tidning på mitten och ba här du får underdelen, fattar inte. men så är det en intervju i film nyheter med en carl-henrik fant och jag ba fant igen?? vänta nu, han är så attraktiv och är tydligen george fants bror??? det betyder någonting

kolla va snygg “look”, nån random nött bok, mocka jacka och sol fräknig

skulle säkert bli stenad idag. skönhetsföraktet är så utbrett i sverige. bingolotto utseende och “norsk kokerska” är vad som uppskattas (får varken konkurrera om männen eller med männen), inte konstigt folklivsforskningen vittnar om att ogifta kvinnor med stora bröst i det gamla bondesamhället fick gå runt med ett horhuckle på skallen. uuuh, jag har vatten och frukt/fastat sedan i fredags så är lite virrig, måste sova lite innan skolan

Comments are closed.