windows 98

sitter och stirrar ned i “global capitalism – it’s rise and fall in the twentieth century”, orkar inte. har haft 3 vita dagar!!! min psykolog är värsta bra, hon ba “jamen tycker du att det är ett problem att du dricker så mycket”. jag ba nej. så börjar vi prata om en massa annat!

i fredags satt jag i min killes studio och festade med en massa ljud. jag har nämligen skrivit en väldigt sorglig låt som handlar om att man blir tvungen att sitta med en JÄTTEGAMMAL data ute på landet. man röker cigg, ritar i paint och är i allmänhet uppgiven. jag ska fila lite på den. jättemycket moll7ackord. helst vill jag göra “hemmastudio” hemma i soffan och fixa den själv, avskyr att “få hjälp” av pojkvänner.

haha, asså, hatar min myndighetsröst jag får direkt när jag t ex ringer till typ fortum. måste vara klasskomplex.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80