jag har gjort personlighets test!

först vackra jungs

venlafaxin 150mg gjorde jag gick från introverted till extroverted

sen THE BIG FIVE, inte i ordning men who fucking cares PUNK ROCK

ilska är mitt största problem

cheerfulness: 1 men ändå snäll. är ändå stolt över det. isabelle sa det “du är också sån snäll” och jag är det. fattar inte vrf jag har surfitta rykte, typ pga twitter då, lr för att jag ser sur ut?? freaks

ja, asså i skolan då och på festen. kommer aldrig jobba: the utmost goal i pursue with fervor and dilligence

URSÄKTA??? Jag städade hemma hos buster t.ex? men litar INTE på andra. blygsamhet har jag aldrig förstått tbh

sen funkar inte den sista ladda upp fitt wordpress, men det va:

DOMAIN/Facet Score
OPENNESS 26
..Imagination 11
..Artistic Interests 31
..Emotionality 2
..Adventurousness 93
..Intellect 87
..Liberalism 5

tycker inte den stämmer, jag har mer fantasi än sveriges samlade befolkning men ligger inte som nån slöfock och “fantiserar” eller virrar runt i min egna värld, utan får ju ut det på olika sätt. sen är jag emotionell men låter det inte gå ut över andra, typ opåkallat blir arg, skriker etc. kanske låter det gå ut över 1/100 hej janne

 

Comments are closed.