jag tycker ju om musik som låter “spökhus” med ett lätt touch av cirkus. gud va dum jag låter, vad heter den judeskalan?? harmonisk moll… frygisk kanske. anyfuckinghow är det svårt att hitta sån musik så har ju börjat göra d själv :( tycker det är enkelt att göra musik men räknar inte rytm som musik, det kan lika gärna va en metronom som klickar i bakgrunden. således ointresserad av musiken “som det låter i fabriker”. men jag tror jag, dan och isabelle kom överens igår genom logiskt, stringent argumentation att det är musik skräddarsydd för såna som växt upp i små lgh med 37547 syskon och blivit medicinerade sedan 10 års ålder, i stället för att sysselsätta sig med mingel, lekar och sex utomhus som normala har gjort. det går även ofta hand i hand med att vara högljudd. jag tog alltid sparken till macken på vintern, åkte längdskidor, skridskor, cyklade överallt på sommaren och åt av naturens skatter, egenodlad potatis, morötter, bär, abborrar. gud dör vilken underbar barndom jag haft?? säkert därför jag är smal. asså min dröm är att ha ett hus, eller mer “ett torp” som är fallfärdigt och sen bli ihop med fred flinta så ska vi renovera det och odla saker och..vänta nu. har jag blivit min mamma. gud kan någon hämta ett svärd och d*da mig.

nu kom jag på en till typ av musik jag gillar och det e sån “mysterium musik” deckare typ, så kommer en kåt tjuv och binder fast mig och knullar ;) lite nyfiken och busig idag skoja nej men nu vet jag vad arketypen är!!! den lurifix låten jag lyssnade på när jag va liten med anita hegerland. asså den låt texten e verkligen min personlighet oxo, att va intresserad av att springa till ett trolleri palats och se på tokeri. tänk om jag ville vara den trollkarlen när jag var liten för han var ju allas bästa vän :( hade inga vänner nämligen. skoja. jag kände alla och min grupproll va att styra in alla “spretiga” som var omedgörliga och lekte konstigt mot mitten, ordna upp leken. blev sååååå arg när folk inte gjorde rätt, nån ba “så säger vi han i Power ranger kom där borta”, man ba sluta med nåt tv skit. alltid avskytt tecknat pga. overkligt. det blev alltid jobbigt när äldre var med för då blev dom automatiskt lekledare och då blev jag Duktig, undergiven söt ängel som försökte få dom att skratta genom att säga fula ord eller försöka mig på en “stripp”

 

Comments are closed.