en vodka tonic

men vilket jävla fyllo man är!!!!

i går i taxin till kåken började jag GRINA. vet ni vad anledningen var, en droppe svett rullade ned för pannan. jag exploderade då. jag tänkte: jag har i hela mitt liv varit proper till utseendet, med vissa avstickare. jag har alltid varit duktig. det finns så många människor som inte är duktiga. jag har alltid försökt vara en god människa. jag har levt i ett helvete hela mitt liv och ändå varit ganska snygg i fejan. vad straffar min kropp mig med för det: en svettdroppe.

vaknade för 2 h sedan och såg mig själv i spegeln. håret är en “lapp” som ligger på huvudet. JAG FÖRTJÄNAR INTE DETTA

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80