citron

jag har legat med citron i håret och deodorant i pannan hela dagen och läst “det eviga hatet” och “onda män och kvinnor i historien”. bakom mig låg nåt freak som tagit med sig gitarr som han “jammade” på, samt en människa som pratade med sina kompisar om hur lycklig han var över sina nyligen förvärvade gymnasiebetyg. 13,1 i snitt. han ba “10 är liksom g i alla ämnen”. TÄNK om jag hade samma inställning. vad lycklig jag vore!!! ps: jag gick ut gymnasiet för 100 år sedan. det är fullständigt kaos i stockholms parker. barn pissar på varandra, idioter spelar fotboll som man måste “sparka tillbaka” om bollen hamnar fel, dvärgar går omkring och är kåta med softa frisyyyrer, wöööe. jag har haft 2 vita dagar. i morse låg jag skållad under ett knäppande plåttak och tänkte att följande boktitel säger allt om mig som person: I hate you, don’t leave me.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80