nu ska jag tänka

flytten är “typ fixad”, skolgrejerna är fixade, hela soc tant depraverade stämningen skiter jag i. nu byter jag liksom kommun? lämna tillbaka böcker, just det

nyårsfest hmmm, blev inbjuden till en på ringvägen, men undra vad som är coolast klubb efter, står mellan technobastun och den “fuck me in the hole” lr va den heter där kornel spelatr . vägrar betala inträde dock pga. vuxen och då återstår väl ub där jag har perm lista. jag har dock firat nyår på ub 398 år i rad o vill göra nåt nytt, eller vill jag ens det.  så dampig stämning kring technobastun pga 49492 facebook sidor och krångel. egentligen.. vore det roligt.. att fira på sture lr nåt random, lugn restaurang,

sammanfattning nyår

år 2016: stod inträngd i ett media hörn där ute och hade ingen o prata med, ingen kysser mig, eller nej det va 2015 förresten. vilket år var det jag och wilma va i hornstull hos linn?? minns inte

2017 minns jag starkt: står o röker på tolvslaget och har ingen mobil, marcus kmr ut precis när det är raketer men han går ju inte att kyssa

sen måste jag skriva tenta den 2:a så kan köra imovane nyårsdagen och recharge med ögonbindel och syra i ansiktet. kanske behöver gräs dock,

just det, 2 do list: nya batterier till mitt armbandsur

Comments are closed.