sugen på att ha gigantisk familj typ 45st för att slippa jobba men kan inte föda?? kanske köpa barn OBS EJ TRAFFICKIN’, menar adoption, då får man väl oxo ledigt?? skulle va superbra förälder men adoption verkar skit dyrt. tänk, mysigt att krama ett barn så blir den ett surrogat för ens egen själ och man lindrar sin egen själ. gud det kanske e syftet, att man luras till att föda sin själ med allt vad det innebär. konkret, här är svaret, det kommer ut. därför vill man så gärna saker ska va biologiska, naturliga för det blir som en lathund för problemlösning kring egot. jag älskar min själ så skulle älska mitt barn desto mer, men tyvärr går det ju inte att skaffa barn själv och adoption blir nån annans själ. jag är ingen realist, vill att saker ska vara spännande, vackra och romantiska. jag lurar mig själv gärna i det här livet eftersom det praktiska varandet är ett fängelse. jag måste fråga mig själv, är jag verkligen en förkämpe för klassiska dygder eftersom jag samtidigt värderar att vara flexibel. dvs besitta en rik uppsättning moraliska principer. det kanske blir svårt att leva renlärigt då. hur navigerar man ett otryggt system utifrån ett barn som lathund och moralen, är den så viktig. ok, så här kanske. i brist på barn måste jag tänka och producera mer. alltså, jobba med mig själv mer,  narcissist skriker alla då. suck, jag kommer aldrig ur det här. ÄR det så dåligt att va det då?? sån grov förenkling att tänkande människor är narcissister. sorry är ingen tårta person som någonsin kmr va intresserad av semesterplaner, jobb och genom sig själv känner man andra. jag är i princip en filantrop och själasörjare. tack

Comments are closed.