blabla tråkigt liv

det är omänskligt att läsa 100 gymnasiepoäng på typ 12 dagar!!!!!!! asså jag dör. gick på lektion 12.00. satt på ritorno med j och pluggade till 19.00. sitter och pluggar nu. hann slänga upp ett par gardinlängder med gråten i halsen. tar en jävla dildo och kör upp i röven snart. en ekvation blir 2 papper, sedan märker man att nån fittsiffra inte stämmer. så måste man gå tillbaka eller göra om.. ÄLSKAR ATT GÖRA OM. vet ni, förra gången jag läste komvux fanns en häxa där som svarade på lärarens frågor med ord hon hittat på själv (säkert besvärjelser). jag tror det finns en likadan i min nuvarande grupp. man ba hö “jaa.. åååh rööö”. shut the fuck up. trolla hemma istället?

forumläste om nån mamma som tyckte det var så skönt när hon ammade att hon var tvungen att onna samtidigt =(

tillbaka till f(x)’3ab83x c^2

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80