fredag

åh, har tänkt på att jag har en sådan genuin läsekrets. kvalitet framför kvantitet! vet ni vad jag dricker i skrivande stund: aurora!!! såg flaskan på systemet och ba “jag måste våga”. drack alltid det i snödrivor på fester ute i vildmarken. alla fester var förlagda på gårdar. alla var 15-17 och störda i huvet. alla var verkligen psykiskt störda, me included. det kändes som det. . guuud, har tänkt på att jag måste vara sthlms mest NERVÖSA människa. minns en gång då 2-3 pers satt mittemot mig i humlegårdens inhägnad och pratade skit om mig hela kvällen. sade genuint elaka saker. det är liksom då man ska svänga på håret, tända en cigg och ba fuck u! men jag.. ville typ gå hem och hänga mig. jag tänkte: mitt liv är över nu. alla udda beteenden är försvarsbeteenden. det är mitt mantra och om man försvarar sig har man redan förlorat? måste svära ed på att aldrig jobba inom media. haha. slår vad om att halva mediesfären utgörs av såna som suttit mobbade på nån bonnafest i 9an och ondgjort sig över killar med gitarr som spelat wonderwall. haha, testade “mindfulness” idag. det känns som nån metod handplockad från akademibokhandelns psykologihylla. sådär amerikansk självhjälpsbok. i linje med THE FOUR Cs: Calmness, Curiosity, Concentration… asså inte vet jag. CIGGISAR? metoden ska tydligen hjälpa en att vara mer “närvarande”. jag tänkte: svetten under mina armar känns äcklig, blåsten förstör mitt hår, mitt hjärta bultar som en äcklig fågel som hackar sönder innanför bröstkorgen. hm…

måste ta ett bad.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80