valium

hata när människor beskrivs som “bubbliga”. fullständigt misslyckad översättning. jag känner inte en endaste människa jag skulle beskriva som bubblig. vad är det? “bubblig personlighet”, kul att umgås med sånt skräp liksom. nåväl, var på f12 och festade häromdagen. gick därifrån tunn som ett brev, så enormt mycket folk!!! drack vodka ramlösa, lagom alkoholiserad by now.

haha, missar jag gjort i sthlms uteliv:

*när jag gick på spymlan första gången och sade: “jahaaa! det är utklädningstema ikväll!”
*alla gånger jag ramlat och försökt göra en rolig grej av det hela, dvs möta första bästa blick och bara “hehe”. det man egentligen bör göra är att ligga kvar tills man dör.
*den gången jag ba: “är det där bröderna orup eller??”
*när jag blev sminkad av en människa som sminkade lik till vardags och kom hem med vitt ansikte – brun hals. trots att jag på klubben tyckte det blev fint *tycker allt är fint på klubben*.
*alla gånger jag gick till connection själv och bjöd ut mig till diverse herrar. jag smetade alltid vaselin på kindbenen och stod i baren tills nån kom fram och ville knulla.
*när jag slängde mig över linda bengtzing
*när jag bar hatt.

ALLTSÅ JAG HAR ALDRIG BURIT HATT!!!!!

det här ordet: stjärtost. jag vill aldrig veta vad det är?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80